• 0 342 3604372

Gaziantep Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi ve Harran Üniversitesi iş birliğinde Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Filiz YALÇIN TILFARLIOĞLU'nun ortak yürütücülüğünü yapmakta olduğu, ESDELTE Projesi (Education for Sustainable Development in EL Teacher Education) kapsamında, California State University Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ajayi LASİSİ ve Prof.Dr.Gölge SEFEROĞLU ve Çukurova Üniversitrsinden Prof. Dr. Hasan Bedir’in yer aldığı proje 11.12.2023 tarihinde Gaziantep Üniversitesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilmiştir. Projeye katılan İngilizce Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri çalıştay kapsamında, İngilizceyi sürdürülebilir kalkınma çevresindeki kullanımına dair bilgi sahibi olmuş ve bu kazanımları sınıf ortamına nasıl aktarmaları gerektiğine dair hem pratik hem de uygulamaya dönük çalışmalar yapmışlardır. Gaziantep Üniversitesindeki proje eğitimi sonrasında, 13-14 Aralık 2023 tarihinde Harran Üniversitesindeki İngilizce Öğretmenliği bölümü 4. sınıf öğrencileri ile de proje çalışmalarına devam etmişlerdir.