• 0 342 3604372

2023-2024 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında Bölümümüze ÖSYM Merkezi Yerleştirme sınavı ile kayıt yaptıran öğrencilerin varsa muafiyet işlemlerine ilişkin olarak; Gaziantep Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin 36. maddesinin 6 nolu fıkrası gereği aynen; "Merkezi yerleştirme sınavı puanı ile bir programa kayıt yaptıran öğrencilerin ders muafiyetleri için, ilk yarıyıl ders kayıtları tarihine kadar başvurması gerekmektedir. Hazırlık eğitimi uygulayan programlarda ise öğrenci bu eğitimini başarı ile tamamladıktan sonraki ilk yarıyıl ders kayıtları tarihine kadar başvurmak zorundadır." denilerek getirilen düzenleme uyarınca, muafiyet başvurularının yukarıda belirtilen yasal düzenleme çerçevesinde 29.09.2023 tarihine kadar Bölüm Sekreterliğine yapılması gerekmektedir.