• 0 342 3604372

ÖĞRENCİ HARÇ/KATKI PAYI ÖDEMELERİ

Öğrenci harç/katkı payı ödeme tutarı, Üniversitemizin web sayfasında yer alan e-kayıt sisteminden giriş yapılarak ders seçimi yaparken sistem tarafından otomatik olarak hesaplanmakta ve ödenmesi gereken toplam tutar ekranın sağ üst köşesinde belirtilmektedir. Söz konusu toplam tutarın ödemesinin öğrenci numarası İle Halk Bankası şubelerinden (ATM ile de yapılabilir) veya Halk Bankası bireysel internet bankacılığı üzerinden yapılması gerekmektedir.

e-kayıt - öğrenci girişi - ders seçim - sağ üstte otomatik toplam tutar - öğrenci numarası ile Halk Bankası

İnternet Bankacılığı sistemi ile ödeme yapacak olan öğrenciler ise Bireysel İnternet Bankacılığı Eğitim Ödemeleri kısmından Gaziantep Üniversitesini seçerek yine öğrenci numarasını girmek suretiyle ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir.

halk bankası - bireysel internet bankacılığı - eğitim ödemeleri - gaziantep üniversitesi - öğrenci numarası

Ders seçimleri ders kayıt ekranında yer alan Müfredat/Bölüm Dışı Dersler kısmından seçilerek yapılacaktır.