• 0 342 3604372

Adayların Dikkatine!

İngiliz Dili Eğitimi Yüksek Lisans mülakat sınavı 06.09.2021 tarihinde Eğitim Fakültesi C blok Giriş kattaki CZ02 nolu sınıfta yüz yüze yapılacaktır. Sınavın başlangıç saati 09:30’dur. Başvuran adaylar ALES (%50) ve lisans not ortalamasına (%25) göre sıralanmış olup, kontenjan sayısının 4 katı kadar aday mülakat sınavına çağrılmıştır. Sınava girecek adaylar isimlerinin karşısında belirtilen sınav giriş saatine göre sınav salonu önünde hazır bulunmalıdırlar.

Covid-19 Pandemisi sebebiyle tüm adayların maske, mesafe ve hijyen kurallarına bina içerisindeyken özenle dikkat etmesi gerekmektedir.

Sınav salonu önündeki yoğunluğu azaltmak için salon önünde en fazla 5 aday beklemelidir. Diğer adaylar bahçede beklemeli ve C blok giriş kapısına asılacak listeden sınava giriş sıralarını takip etmelidirler. Sınav salonu önünde bekleyecek adayların durumu, sınav görevlileri tarafından koordine edilecektir.

Mülakat sınavına girmeden önce sınav görevlisinin elinde bulunan listeye imza atmanız gerekmektedir. İmza için kendi tükenmez kaleminizi getiriniz.

Mülakat Sınavı Listesi